ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ НА ЕКСПОЗИТУРИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ Почитувани клиенти,

Ве информираме дека по повод Новогодишните празници, експозитурите на НЛБ Банка ќе го имаат следново работно време:
   

  • 31.12.2020 година  (четврток) – до 14 часот
  • 01.01.2021 година (петок) – неработен ден
  • 02.01.2021 година (сабота) – неработен ден 
        

Ви ги честитаме Новогодишните празници и Ви посакуваме успешна и среќна година. 

       

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје