Известување за неработен ден 23.10.2020 година

 
 
 

Почитувани клиенти,   

      

Согласно Законот за празниците на Република Северна Македонија (,,Службен весник на РСМ,, бр.21/98 и 18/07), 23- ти Октомври 2020 година е „Денот на македонската револуционерна борба,  согласно што Ве известуваме дека експозитурите на НЛБ Банка нема да работат во петок - 23.10.2020 година.

 

     

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.

         

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје