Известување за исплата на пензии – 28.12.2018 година

 
 
 

Почитувани пензионери,

   

Би сакале да Ве информираме дека сите пензионери кои својата пензија ја примаат преку НЛБ Банка, истата ќе можат да ја подигнат на 28 – ми декември 2018 година (петок).

 

Мрежата на банкомати и експозитури на Банката можете да ја погледнете на следниот линк: https://bit.ly/2J485Q7

 

За дополнителни информации Ви стоиме на располагање на контакт телефонот на Банката 02 / 15 600.

 

Ви ги честитаме Новогодишните празници и Ви посакуваме успешна и среќна година.

 

 

Со почит,
НЛБ Банка