ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН 15.06.2018

   

  

Почитувани клиенти,

  

 

Ве известуваме дека согласно Законот за празниците на Република Македонија („Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 15 јуни 2018 година (петок), првиот ден на Рамазан Бајрам е неработен ден.

 

Експозитурите на Банката кои работат во сабота, ќе работат со редовно работно време.

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје