Известување за неработен ден 02.08.2017 година

 

 

 

Почитувани клиенти,

  

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник Денот на Републиката, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 02-ри Август 2017 година - среда.

   

 

Со почит, 

НЛБ Банка АД Скопје