Известување за неработен ден 26.06.2017 година

 

 

 

Почитувани клиенти,

  

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник Рамазан Бајрам, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 26 Јуни 2017 година - понеделник.

   

 

Со почит, 

НЛБ Банка АД Скопје