Промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business за правни лица

 

НЛБ Банка во периодот од 15.05.2017 до 15.06.2017 година, спроведува промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business за правни лица. . Во рамките на кампањата за сите за сите кои ќе аплицираат во промотивниот период се нудат следниве поволности: 

 

 

 

 

  • Без членарина за првата година за сите нови апликации за НЛБ Mastecard Business кредитна и Mastercard Business дебитна картичка примени во промотивниот период.
  • Без членарина за следната година на користење и ПОДАРОК изненадување за сите нови и постојни корисници кои ќе направат 15  трансакции во промотивниот период со НЛБ Mastercard Business картичките.

 

Повеќе информации можете да добиете во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15-600 или на веб страницата: www.nlb.mk

 

  

 Со почит, 

 НЛБ Банка АД Скопје