Промотивна кампања за НЛБ Visa кредитни картички за физички лица

 

НЛБ Банка во периодот од 15.05.2017 до 15.06.2017 година, спроведува промотивна кампања за НЛБ Visa кредитните картички за физички лица. Во рамките на кампањата за сите за сите кои ќе аплицираат во промотивниот период се нудат следниве поволности: 

  

 

 

  • Без членарина за првата година за сите нови апликации за Visa кредитните картички (Visa Classic и Visa Gold) примени во промотивниот период.
  • Без членарина за следната година на користење за сите нови и постојни корисници кои ќе направат најмалку 10 ПОС трансакции во промотивниот период.
  • Со секоја апликација за НЛБ Visa кредитните картички во промотивнио период следува бесплатна годишна полиса за патничко осигурување.

 

Повеќе информации можете да добиете во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15-600 или на веб страницата: www.nlb.mk

 

  

 Со почит, 

 НЛБ Банка АД Скопје