Доделена главната награда за наградната игра "Со Mastercard и НЛБ Банка, Roland Garros и Париз на дланка!"

   

  

  

Почитувани,

 

Денес, 03.05.2017 година, беше извлечен добитникот на главната награда од наградната игра “Со Mastercard и НЛБ Банка, Roland Garros и Париз на дланка!”.  Главната награда е патување во Париз за двајца и билети за тенискиот турнир Roland Garros,  а добитникот е Цветан Војчески од Скопје.

                                                                                                      

                           

Наградната игра траеше од 18.04.2017 до 02.05.2017 година, а покрај главната награда беа доделени 30 дневни награди (тениски рекет со тениски топчиња).

 

Сите добитници се објавени на следниот линк

 

Со почит,

НЛБ Банка