Известување за исплата на пензиите

 

 

Почитувани,

  

Ги известуваме сите клиенти – пензионери кои својата пензија ја примаат преку НЛБ Банка, дека пензијата за месец април 2017 година, Банката ќе им ја исплати на 28.04.2017 година – петок.

  

Воедно ги информираме сите клиенти на Банката дека по повод претстојниот празник Ден на трудот 1 - ви Мај, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 01.05.2017 – понеделник.

   

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје