Две награди за НЛБ Банка

   

  

  

На годишната конференција на Македонската Берза одржана на 21.04.2017 година, НЛБ Банка АД Скопје е наградена со „Кристално ѕвоно“ - трето место за најтранспарентна компанија.

                         

Воедно оваа недела, НЛБ Банка освен наградата од Македонска Берза, ја доби и наградата Europe Banking Awards 2016, за најдобра банка во Македонија од финансискиот магазин EMEA.