Известување за работно време на експозитурите за време на Велигденските празници

   

   

Почитувани клиенти,

  

По повод претстојните Велигденски празници експозитурите на НЛБ Банка нема да работат во Петок 14.04.2017 година, Сабота 15.04.2017 година и Понеделник 17.04.2017 година.

 

На припадниците од Православна вeроисповед им ги честитаме Велигденските празници.

           

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје