НЛБ Банка со посебни поволности за НЛБ Станбените кредити на Саемот за градежништво

 

Почитувани клиенти,

 

Ве информираме дека НЛБ Банка учествува на Саемот за градежништво кој се одржува од 28.02.2017 до 04.03.2017 година.

  

Посетителите на саемот ќе можат да се информираат за НЛБ Станбените кредити кои се нудат со посебни промотивни поволности. Исто така, посетителите можат да аплицираат на самиот штанд на НЛБ Банка лоциран во Хала 1, а процедурата за одобрување на кредитот трае само 6 дена. 

 

Тимот на НЛБ Банка Ве очекува на Саемот.

 

  

Со почит,


НЛБ Банка АД Скопје