Промотивна кампања за НЛБ Виолетови потрошувачки кредити за физички лица

 

   

Почитувани клиенти,

 

НЛБ Банка во периодот од 01.02.2017 до 28.02.2017 година спроведува промотивна кампања за НЛБ Виолетови потрошувачки кредити за физички лица. Во рамки на кампањата се нудат следниве поволности:

 

  • Ризико виолетов потрошувачки кредит со фиксна каматна стапка од 6% за првите 2 (две) години и 7,6% за остатокот од периодот, без манипулативни трошоци.
  • Промотивен виолетов потрошувачки кредит со фиксна каматна стапка од 6% во првите 13 (тринаесет) месеци и 7,6% променлива за остатокот од периодот, со 50% пониски манипулативни трошоци.

 

Повеќе информации можете да добиете во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15-600 или на следниот линк

    

Со почит,
НЛБ Банка АД Скопје