Промотивна кампања за НЛБ Mastercard кредитни картички за физички лица

 

   

Почитувани клиенти,

  

Во периодот од 01.02.2017 до 28.02.2017 година, НЛБ Банка спроведува промотивна кампања за НЛБ Mastercard кредитните картички за физички лица (Mastercard Standard, Mastercard Light, Mastercard Gold). Во рамки на кампањата се нудат следниве поволности:

  

  • Без членарина за првата година на користење за сите апликации за НЛБ Mastercard кредитните картички примени во промотивниот период.
  • Без членарина за следната година на користење за сите нови и постојни корисници на НЛБ Mastercard кредитните картички, кои во промотивниот период ќе направат најмалку 10 ПОС трансакции на било кое продажно место во земјата и странство.
  • Подарок за сите кои ќе аплицираат за НЛБ Mastercard кредитните картички во периодот од 01.02.2017 до 28.02.2017 година. 
      

Повеќе информации можете да добиете во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15-600 или на следниот линк

    

Со почит,
НЛБ Банка АД Скопје