Изложба на фотографии од „Прв до врв“

 

Почитувани,


На 1 февруари, 2017 година, во 19:30 часот, во НЛБ Галеријата, ќе се одржи Adventure 2017, годишниот собир на пријателите од Здружението за спорт и рекреација „Прв до врв“.

Во таа насока гордо Ве покануваме на овој настан, со кој ќе биде и свечено отворена изложбата на фотографии од минатогодишните активности на Здружението.

  Ве очекуваме,

НЛБ Банка АД Скопје