Известување за неработен ден 19.01.2017 година

 

Почитувани клиенти,

  

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник „Богојавление – Водици“, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 19-ти Јануари 2017 година – четврток.

           

На припадниците од Православна вeроисповед им го честитаме празникот.

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје