НЛБ Банка ги намали каматните стапки на депозитите

 

   

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека НЛБ Банка ги намали каматните стапки на депозитите за физички и правни лица.

Каматните стапки на депозитите за физички лица во МКД и ЕУР се намалени од 0,01% до 0,4% процентни поени, додека каматните стапки на депозитите за правни лица се намалени од 0,01% до 0,3% процентни поени. Новите каматни стапки за физички и правни лица се со важност од 15.01.2017 година


Новите каматни стапки на депозитните продукти се однесуваат на сите постојни и новосклучени договори за депозити и истите можете да ги видите на следниот линк :

 

Каматни стапки на депозити за физички лица

Каматни стапки на депозити за правни лица

    

Со почит,
НЛБ Банка АД Скопје