Известување за неработни денови 06 - 07.01.2017

 

 

Почитувани клиенти,

  

Ве известуваме дека согласно Законот за празниците на РМ на 6-ти јануари 2017 година (петок)- Бадник, ден пред Божиќ и 7-ми јануари 2017 година (сабота) - Божиќ, првиот ден на Божиќ експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат. 

 

Ви ги честитаме Бадник и Божиќ со желби за здравје, среќа и успех.

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје