Станбени кредити

 

Доколку размислувате за Вашата иднина, за сопствен дом, повеќе простор и комодитет, или пак реновирање на постојниот дом, направете го првиот чекор и аплицирајте за НЛБ Станбен кредит.

  

Аплицирај до 31 Мај за НЛБ Станбен кредит и учествувај во големата наградна игра за млади каде имаш шанса да добиеш 20.000 МКД за полесен почеток во новиот дом.

За времетраење на наградната игра НЛБ Станбените кредити се одобруваат без трошоци за одобрување и без трошоци за проценка!