Потрошувачки кредити

 

Доколку размислувате за нов мебел, компјутер, незаборавен одмор, студии или повеќе финансиски средства, направете го првиот чекор и аплицирајте за некој од НЛБ Потрошувачките кредити.

 

 Аплицирајте до 31.05.2019 година за НЛБ Потрошувачките кредити и искористете ги промотивните поволности:

∙ Без трошоци за одобрување за НЛБ Виолетов Плус и НЛБ Сребрените потрошувачки кредити

∙ 50% пониски трошоци за одобрување за останатите НЛБ Потрошувачки кредити

 

 

Виолетовиот потрошувачки кредит е наменет за сите редовно вработени лица кои примаат плата преку НЛБ Банка
Сребрениот потрошувачки кредит е наменет за сите пензионери кои својата пензија ја примаат преку НЛБ Банка.
Кредит наменет за приматели и неприматели на плата во НЛБ Банка.
Инстант кредити во соработка со определени трговци кај кои директно се аплицира за кредит.